Vés al contingut

Fin de semana de aventura en Alcudia de Veo

Aprofita aquesta oportunitat de poder passar un cap de setmana diferent i únic. Tindreu l'oportunitat d'allotjar-vos en una antiga almàssera completament restaurada i apta per a l'allotjament, però que manté la seua màgia gràcies a diferents elements antics. Podreu endinsar-vos en la seua història i imaginar com funcionava antigament. Durant el cap de setmana s'organitzen una gran varietat de fantàstiques activitats de multiaventura. Començareu amb una experiència de via ferrada, amb la qual podreu tindre unes vistes úniques de la serra d'Espadà, i acabareu navegant en l'embassament de Benitandús gràcies a l'experiència en caiac. És un cap de setmana perfecte per a aquelles famílies en busca d'aventures.

Inclou

Allotjament a Almazara de Veo, caiac autobuidable, pala, jupetí amb ajuda a la flotabilitat, assegurança d'accidents i responsabilitat civil, monitor titulat, xicotet piscolabis, fotos de l'activitat, casc, arnés, dissipador i descensor homologat CE.

Observacions

Allotjament a Casa Rural Almazara de Veo, via ferrada de nivell l a Benitandús i experiència amb caiac a Benitandús. Es recomana dur roba còmoda, protecció solar i calçat esportiu, preferiblement botes de muntanya. Durada de l'allotjament en cap de setmana, ponts, setmana completa o quinzena. 

Preu
Experiencia de kayak paseo 14,95 € / persona y travesía 39,95 € / persona, experiencia vía ferrata 14,95 € / persona y alojamiento desde 600 € casa entera (fin de semana).
Correu electrònic
info@nucs.pro l info@casaruralalmazaradeveo.com