Vés al contingut

Un cap de setmana complet a Espadán-Mijares

Per a molts viatgers els territoris de la Mancomunitat Espadà-Millars, les seves tradicions, els seus encantadors pobles, històries, senders i opcions de turisme actiu segueixen sent un gran secret turístic per descobrir. És per això que ens llancem a fer un petit recorregut amb diferents opcions que aquesta zona, formada per 15 petits municipis de la Plana Baixa i l'Alt Millars, us pot oferir durant un viatge de cap de setmana.

A tots aquells que vagin a visitar-nos per primera vegada els aconsellem que arribin amb tots els sentits ben preparats ja que la Mancomunitat li sorprendrà des de tots els fronts possibles ja que compta amb una oferta molt completa tant de gastronomia com d'activitats d'aventura, rutes culturals i artístiques; com molt bé ens demostren els pintorescs carrers de Fanzara amb les façanes plenes de espectaculars murals que formen part de el projecte MIAU (Museu Inacabat d'Art Urbà).

En un recorregut de 48 hores per la Mancomunitat us recomanem allotjar-vos en qualsevol de les nostres opcions rurals ideals tant per a persones que viatgen en solitari, parelles, famílies o grups d'amigues i amics que s'animin a explorar la zona. En aquesta guia trobareu un ampli catàleg d'allotjament rural en el qual us sentireu com a casa

Sobre què fer un cop esteu ’instal·lats tenim propostes tant per a totes aquelles persones que busquin passejar pels nostres boscos, relaxar-se i desconnectar com per a les que vénen buscant sensacions més atrevides i que vulguin divertir-se fent esport (com a bones apassionades del turisme actiu).

Els nostres espais verds permeten la pràctica de multitud d'activitats d'aventura com, escalada, barranquisme o senderisme sense passar per alt les opcions d'activitats aquàtiques tant per a adults com nens. I si encara et queden forces, et proposem fer una ruta completa pels nostres pobles a pedals gràcies a la nostra opció de cicloturisme.

I no passem per alt un altre dels grans punts forts que atrauen a les nostres viatgeres i viatjers, la gastronomia . O el que és el mateix, el plaer de gaudir d'un bon esmorzar o un dinar rural amb la qual recuperar energia i portar-se a casa el millor dels records. I és que la nostra zona gestiona de manera excel·lent els productes originaris de la terra i ha sabut integrar-los en els seus plats de manera molt diversa. Carns de caça (ideals en guisats i plats cuinats a foc lent), arrossos (com l'arròs a banda, arròs negre, arròs pobre ...), bolets, verdures i hortalisses, olis, vins i dolços, són entre d'altres alguns dels nostres sabors clau amb els quals descobrir la cara més muntanyenca de la dieta mediterrània.

En definitiva, una destinació capaç de fer-te gaudir, desconnectar i atrevir-te a noves experiències en un mateix cap de setmana.

 

Temes:
Temas
Planeja la teua visita
Imagen
findesemana
Show image