Vés al contingut

Los Órganos de Benitandús: Geoturismo e historia en la Selva Mediterránea

La serra d'Espadà és el que els biòlegs coneixen com “la selva mediterrània”, una de les últimes suredes del Mare Nostrum espanyol. En aquesta ocasió pujarem des de l'embassament de Benitandús, un impressionant llac d'aigua molt neta i fresca enclavat entre muntanyes, per un bosc salvatge de sureres cap a l'espectacular paisatge dels Òrgans, una formació rocosa de penya-segats silicis que vos deixarà bocabadats. En arribar ací, esmorzarem el nostre clàssic àpat de productes locals i continuarem quasi en pla per boscos mixtos de sureres i pins, visitant trinxeres de la Guerra Civil espanyola, construccions de pedra en sec i altres punts d'interés cultural. Després, baixarem cap al barranc de la Sureda camí de Benitandús. Impressionant!

Inclou

Guies-intèrprets, l'assegurança, esmorzar autòcton (pa, oli d'oliva, formatges, embotit, vi, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d'alta qualitat.

Observacions

Punt de trobada a Benitandús (l'Alcúdia de Veo), públic recomanat a partir dels 8 anys. Xiquets/es fins a 8 anys gratis.

Preu
El precio depende del número de participantes
Contacto
Correu electrònic
info@itinerantur.com