Vés al contingut

Descubre las entrañas de la sierra de Espadán con amigos

Voleu endinsar-vos en les entranyes de la serra d'Espadà? En companyia de guies titulats i amb gran experiència, tindreu l'oportunitat perfecta d'accedir a racons únics i inimaginables. La primera parada serà la cova de l'Estuco, un lloc únic a les profunditats de la serra d'Espadà. Haureu de fer una baixada vertical per a endinsar-vos en la cova i poder gaudir de curioses formacions en les roques a causa de l'erosió o una galeria amb parets blanques. No serà l'única incursió a l'interior de la terra que fareu. La segona parada és la cova del Toro, on podreu fer espeleologia aquàtica i podreu gaudir de multitud de cascades i diverses formacions geològiques. A més, per a tindre un cap de setmana perfecte vos allotjareu a l'Hotel Verdia, a Suera, un lloc on es respira pau, tranquil·litat i calma, necessària després d'una jornada tan emocionant. 

Inclou

Allotjament + desdejuni, equip individual específic (neopré, calcetí de neopré i casc), vestuari portàtil, guies professionals, reportatge fotogràfic, fulls de reclamacions, assegurances i IVA.

Observacions

Allotjament a l'Hotel Verdia amb desdejuni, possibilitat d'habitació amb llit de matrimoni o dos llits individuals. Allotjament a l'Hotel Verdia amb possibilitat de llit supletori per 20 €/nit o bressol per 10 €/nit. Per a l'activitat de la cova de l'Estuco, encara que siga accessible, cal recordar que no és una zona habilitada per a activitats turístiques, per això cal portar casc, il·luminació i material adequat. A més, segons el nivell que tingueu, es recomana fer l'activitat amb guies professionals. Espeleologia aquàtica recomanable a partir de 8 anys, mínim 8 participants.

Preu
Desde 60 € / noche la habitación y 60 € / persona por la experiencia de espeleo acuática.
Correu electrònic
info@nucs.pro l info@hotelverdia.com l info@viunatura.com