Vés al contingut

Aín-La Mosquera-Aín: la Sierra de Espadán más salvaje

Aín, preciós poble d'origen musulmà el topònim del qual significa “lloc de fonts”, serà l'inici d'una espectacular ruta. Des d'ací, després de creuar el poble, seguirem el barranc de la Caritat, ple de vegetació de ribera, i l'abandonarem per a pujar pel barranc del Juncaret, joia botànica del parc natural que ens començarà a recordar allò que és: una autèntica selva que acull un dels ecosistemes més biodiversos del món. Des del coll de Penyes Blanques començarem el descens per una salvatge sureda cap a la Masia de la Mosquera, un paisatge que no es pot descriure amb paraules. Després d'esmorzar i de descobrir els secrets de l'antiquíssima indústria del suro, continuarem circulant per la pista que recorre aquest paisatge fins a creuar-nos amb la carretera Aín-Almedíxer, que ens donarà pas al barranc d'Almanzor. El recorrerem ascendint-lo a poc a poc i quedant bocabadats amb la frondositat creada per les enormes falgueres i sureres fins arribar al coll d'Íbola, des d'on iniciarem el descens de tornada a Aín.

Inclou

Guies-intèrprets, l'assegurança, esmorzar autòcton (pa, oli d'oliva, formatges, embotit, vi, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d'alta qualitat.

Observacions

Punt de trobada a Aín. Públic recomanat a partir de 12 anys, donat que es tracta d'una ruta amb una dificultat moderada-alta.

Preu
El precio depende del número de participantes
Contacto
Correu electrònic
info@itinerantur.com