Vés al contingut

Planeja la teua escapada gaudint la vanlife

La tendència a viatjar en autocaravana o furgoneta càmper està cada vegada més en auge. Porta la casa al damunt pot resultar tot un encert per a molts viatgers amants dels destins més rurals. Si ets dels que gaudeix vivint la vanlife, aquest post és per a tu.

La localitat de Sueras és el nostre punt de partida. Aquest poble està ubicat al centre d’Espadà-Millars i disposa d’una àrea municipal on poder pernoctar i comptar amb tots els serveis necessaris: connexió elèctrica de 220 V, presa d’aigua potable, connexió al clavegueram per a buidar les aigües grises i negres, banys públics, etc.

Des d’ací podrem recórrer tot el territori a la recerda del pla que més ens vinga de gust. Et proposem algunes opcions:

Si t’agradaria passar uns dies de tranquil·litat i descans, no deixes de visitar la localitat d’Aín, una de les més boniques de la zona. Passeja pels seus carrers empedrats i descobreix el Castell de Benialí, catalogat com a Bé d’Interés Cultural, la seua Església Parroquial del s. XVII i altres edificis de rellevància històrica com l’ermita del Calvari. També pots gaudir de la natura d’Espadà-Millars realitzant la senzilla ruta fins al Pou Negre, ubicat a mig camí entre Fuentes de Ayódar i Torralba del Pinar, en ple Parc Natural de la Serra d’Espadà. Durant el recorregut, de només 2 kilòmetres, gaudiràs de diverses fonts i pous naturals, a més d’un paisatge ple de pins, sureres i alzines. Per a completar la teua estança de relax i des(connexió) et proposem un dia de pícnic a la vora del Riu Millars, un paratge natural únic en la localitat d’Espadilla.

Pozo Negro

Si, al contrari, ets d’esperit aventurer i viatges en furgo en cerca d’adrenalina, no deixes passar l’oportunitat de fer barranquisme per les diferents possibilitats que ofereix el terme municipal d’Argelita: el barranc de Manzano, Quiles, Chicharro o Buitrero. Molts vanlifers són grans amants de l’escalada. Si és el teu cas, la zona de Vallat és un must, amb un perfil replet d’agulles i canals plens de línies de xapes que la fan una de les zones més vistoses. Fer ràfting pel riu Millars també resulta una bona opció, pels seus trams d’aigües braves amb ràpids que ofereixen més diversió i emoció al descens. I, si busques una experiència única, descobreix les diverses opcions d’espeleologia de la zona, tant vertical i horitzontal com aquàtica.

Barranquismo

Descobrir l’Espadà-Millars amb la casa al damunt té infinits avantatges. Això sí, si decideixes visitar-nos amb el teu vehicle càmper, no oblides ser respectuós amb l’entorn i deixar els espais verds igual que els has trobat a la teua arribada: el planeta i els veïns t’ho agrairem!

Naturaleza

Temes:
Imagen
Naturaleza
Show image