Vés al contingut

En Agost, pluja de perseides

Descobreix a l'agost l'astroturisme d'Espadán Mijares i embarca't en un viatge cap a l'univers explorant els misteris de l'astrologia, les constel·lacions i les pluges d'estreles amb les històries mitològiques que han captivat a la humanitat des de temps immemorials.

 

L'astroturisme ens brinda l'oportunitat d'explorar els cossos celestes i comprendre millor l'univers que ens envolta. En mirar cap amunt en una nit buidada d'agost, ens trobem immersos en un mosaic de constel·lacions que han sigut la inspiració de mites i llegendes al llarg dels segles: la majestuositat d'Orión; el caçador, Leo; el lleó, Casiopea i molts més, ens transporten a èpoques passades, quan les estreles eren guies en la nit. Aquestes constel·lacions conten històries d'herois valents, criatures mítiques i aventures èpiques, recordant-nos que les estreles no sols són punts brillants en el cel, sinó també narradors silenciosos de relats antics.

 

Entre les meravelles que el cel d'agost ens regala, destaca la impressionant pluja d'estreles

de les Perseidas, les també conegudes “Llàgrimes de Sant Lorenzo”, observades i benvolgudes al llarg de la història, inspirant desitjos i reflexions.

 

T'animem a observar les constel·lacions que millor pots veure a l'estiu. Ací et deixem les més populars: “El Cavall”, “El Dofí”, “Lira”, “Sagitari”, “L'Àguila”, “Serpentario”, “Hèrcules”, “Corona Boreal” i “La Serp.

En aquesta temporada d'astroturisme, et recomanem elevar la vista al cel i permetre que les històries de les constel·lacions i les llums fugaces de les Perseidas et transporten a un viatge inoblidable a través del temps i l'espai. Deixa que l'univers et compte els seus secrets mentre et submergeix en el misteri i la meravella de les nits estrellades d'agost en Espadán Mijares.

 

____

Et deixem ací la informació dels miradors!

Argelita (Castillo del buey negro)  https://goo.gl/maps/b7Xs1WimjPTnCvhy9

Ayódar (Mirador del Castillo de Ayódar)       https://goo.gl/maps/WKQJEegTxgX45VnR8

Fuentes de Ayódar (Fuente de la Masá) https://goo.gl/maps/Z2D72YRkFg76E7Hd6

Toga (El Castellet) https://goo.gl/maps/dGCGU1hVVeiEhRhw9

Torralba del pinar (Ermita de Santa Bàrbara) https://goo.gl/maps/gP4WGxmM2aCgvBuZ6

Temes:
Imagen
cielo
Show image