Vés al contingut

Els millors tips per fer cicloturisme a la Mancomunitat Espadà-Millars

Avui volem parlar-vos d'una forma molt especial de recórrer els frondosos paisatges de la Mancomunitat Espadà- Millars i és ni més ni menys que seguint la nova ruta BTT que recorre els 15 municipis que donen forma al nostre territori.

Un exemple clar i molt atractiu de turisme actiu a la nostra zona que et permet visitar tots i cada un dels encantadors pobles com, per exemple, Alcudia de Veo o Aín que mantenen una personalitat clarament medieval.

A l'apostar pel turisme actiu és possible gaudir de la varietat de paisatges segons s'avança en el recorregut i realitzar les parades que es desitgin per combinar activitat física amb gastronomia, activitats culturals, visites als castells o simplement fer un descans en qualsevol de les nostres cases rurals recomanades per seguir a l'endemà amb les piles recarregades.

Es tracta d'un circuit de 154 km totalment preparat perquè la ruta sigui el més segura i intuïtiva possible mitjançant panells d'inici de ruta, balises de seguiment i aparcabicis en què els pendents no superen el 30% d'inclinació. Cada tram ha estat minuciosament dissenyat per tècnics titulats de IMBA y la RFEC de manera que sempre es compleixen els valors del ciclisme de muntanya responsable i sostenible.

També ens avancem a dir que si el que busques és combinar activitat física amb descobrir tresors rurals, durant la ruta tens opció de conèixer també dues de les nostres pedanies i dos pobles abandonats les històries dels quals també mereix també la pena conèixer.

I sens dubte, aprofitar el recorregut per delectar-nos amb els paisatges i omplir la galeria de fotos amb vistes tan inoblidables com, per exemple, les de la Muntanya el Tajar en Villamalur des del qual es pot veure la Serra d'Espadà en tota la seva total esplendor, el Penyagolosa, la Serra de Javalambre (Terol), la Serra Calderona (València) o el pic de la Ràpita.

No volem passar per alt que encara que en aquest post hàgim posat l'accent en els consells i recomanacions per fer la ruta amb bicicleta aquesta està perfectament adaptada per a realitzar-la també a peu si t'agrada el senderisme o fins i tot a cavall.

Temes:
Temas
Turisme actiu
Imagen
btt
Show image