Vés al contingut

15 localitzacions que no has de perdre't

Et descobrim 15 localitzacions en Espadán Millars on podràs descobrir nous horitzons i endinsar-te en milers d'aventures sense límits.

 

Si eres més de muntanya, Espadán Millars ofereix una joia per als amants de la naturalesa: el Parc Natural de la Serra d'Espadán, un bosc de sureres en la fauna de les quals són presents amfibis, rèptils, una gran varietat d'ocells (àguiles, mussols, ratpenats, etc.). També pots gaudir d'espectaculars rutes de senderisme que travessen frondosos boscos, creuen i discorren al costat de rius i barrancs i ascendeixen cims de més de 1.000 m d'altitud. Recomanem els Senderes dels Sentits a Aín i Villamalur.

rio mijares

A més, els cursos fluvials i les làmines d'aigua són una constant en Espadán-Millars. Per exemple, en l'embassament de Sitjar situat a Ribesalbes, es pot practicar la navegació en caiac, paddle surf i realitzar rutes interpretatives acompanyats per un guia. Així mateix, el riu Millars també ofereix la possibilitat de fer rafting i travessies que ofereixen una major emoció al descens.

Río

Cerques una experiència més única? Llavors la millor opció és l'espeleologia aquàtica, on en les profunditats d'un riu subterrani de la Cova del Bou a Alcudia de Veo, poden observar-se llacs, cascades i formacions capritxoses que l'aigua ha anat modelant sobre la roca des de fa milers d'anys. També et recomanem visitar, la Cuevas de Tia Cantina i Mahoma a Suera i la Cova d'Eulogio a Tales, entre moltes altres.

escalada

Si eres intrèpid no pots perdre't el barranquisme de Fuentes de Ayódar en el barranc del Català (Pou Negre), el barranc Turio a Fanzara, els barrancs de Carboneras i Canó del riu Chico a Espadilla i el barranc La Covatilla a Aín, però si eres dels més agosarats, l'oferta d'escalada pot ser la més atractiva per a tu: en en la zona d'escalada Chalavasar, a Fanzara, es troba el mur més peculiar que ofereix multitud d'estils d'escalada, i en La Penya Zamela d'Ayódar, una zona d'escalada amb un alt valor paisatgístic, esportiu i mig ambiental, compta amb uns gorgs de gran bellesa en les quals es pot gaudir del bany i combinar amb les escalades que triem.

 

No et perdes l'oportunitat de descobrir la màgia d'Espadán Millars, una experiència plena d'emoció i aventura.

Temes:
Imagen
cartel
Show image