Vés al contingut

La varietat i riquesa gastronòmica a la Mancomunitat Espadà-Millars

Si alguna cosa defineix la nostra personalitat, més enllà de patrimoni històric, cultural i natural, són els nostres sabors. La nostra cuina popular i tradicional ens representa i és, a el mateix temps, un dels nostres majors reclams per a tots els viatgers que ens visiten. I és que la millor manera per a què un cap de setmana d'activitats a l'aire lliure, rutes i visites a pobles amb encant s'elevi a la màxima quan vam gaudir d'una bona
taula.

Tots els nostres viatgers poden gaudir d'una cuina mediterrània d'interior basada en la tradició i en els secrets que la nostra velles generacions van aplicar a cada recepta. A més, la gastronomia d'Espadà-Millars ( https://visitespadanmijares.com/es/gastronomia ) no es desvincula de la seva relació amb el medi ambient sinó que trasllada aquest caràcter rural als seus plats més representatius. Arrossos, potatges, guisats, carns ... són només alguns exemples de les especialitats que podem oferir als nostres visitants.

Aprofitem que la nostra zona és rica en verdures i hortalisses, en carns de caça, bolets, olis
aromàtics ... i els fusionem entre ells, regats amb un bon oli d'oliva de el Parc Natural de la Serra d'Espadà, per donar forma a un receptari "molt de cullera" i amb grans matisos de muntanya.

Menció especial també a la nostra especialització en arrossos ja que gràcies a l'elevada qualitat dels nostres productes autòctons sempre és capaç de fer el goig a tots aquells que, en reiterades ocasions, s'animen a visitar-nos fins i tot només per provar aquest plat tan arrelat a la Comunitat Valenciana.


També directament de les nostres hortes i costums sorgeixen les nostres postres més
emblemàtiques. Cireres, mel, xocolata i tradició per als més llaminers. Congretes, orelletes, coca mal feta, pastissos de moniato, tortell de Sant Antoni ... són només alguns exemples del que us espera a la part final de menú.

I per últim, però sense que sigui el menys important, volem remarcar que l’oferta gastronòmica de la Mancomunitat no s’acaba aquí ja que també tindrem present la importància d’acompanyar totes aquestes propostes amb una gran oferta dels millors vins de la nostra zona.

En definitiva, els territoris d’Espadà-Mijares ofereixen una oferta gastronòmica molt completa a tots els nostres serveis públics basats en una descàrrega de productes de KM0 d’alta qualitat i que es trobar a tots els nostres efectius, hotels, restaurants i cases rurals. També a la nostra completa guia gastronòmica que resumeix les millors de les nostres receptes.

Temes:
Temas
Gastronomia
Imagen
gastronomia espadan
Show image