Vés al contingut

Aire fresc a Espadà-Millars. Barranquisme, rutes i molta natura

Som molt afortunades/ats de poder comptar amb un territori tan estretament vinculat a la natura, la flora, la fauna i la vida a l'aire lliure. Comptar amb aquesta qualitat de paisatges, pobles (i la seva gent), rutes i opcions de turisme actiu ens aporta diversitat i qualitat de vida. I, sens dubte, el que més ens agrada és anar fent-vos partícips a totes les persones que busqueu com arribar per disfrutarnos, us acosteu a conèixer-nos i busqueu noves propostes de viatges de muntanya.

És per això que avui us portem un post dedicat a alguns punts clau de la nostra Mancomunitat que us faran sentir la natura en estat pur i des de diverses experiències diferents com rutes de senderisme, consells per fer barranquisme i, en definitiva, moltes opcions diferents de turisme actiu que també podeu ampliar detalladament mitjançant la nostra guia

Pel que fa a les propostes de senderisme volem destacar les que ofereix el terme del nostre municipi Suera ja que la seva xarxa de pistes, senders i camins és molt completa per iniciarios a explorar les nostres propostes d'excursionisme. És per aquest municipi que transcorre el sender de gran recorregut GR-36. I si encara teniu ganes de donar alguns passos més també podeu fer qualsevol de les rutes senyalitzades que passen per altres dels nostres municipis com el PRV-136, el PRV-140 i el PRV-161.

D'altra banda, Ribesalbes és la vostra opció si el que us ve de gust és aturar a contemplar les vistes en un mirador amb bona panoràmica que, a més, després podeu enllaçar amb l'àrea recreativa de l'embassament de Sitjar envoltada per una frondosa zona arbrada.

És a Torrechiva el poble on trobareu una de les coves imprescindibles si lo vostre és l'espeleologia; la Cova dels Jueus i on també podeu fer la vostra primera incursió en barranquisme amb el barranc de La Fam (Santa Ana)

Però les nostres propostes de barranquisme van més enllà i podeu conèixer altres barrancs tan destacats com el del Català (Pou Negre) en Fonts d'Aiòder, a Fanzara el barranc Turio; a Espadilla els barrancs de Carboneras i Canó del riu Chico; a Toga el barranc Pairo; a Torralba el barranc Moscador; en Benitandús el barranc Sureda; a Alcúdia de Veo el barranc Salt dels Gossos; i en Aín el barranc La Molina. També els barrancs de Manzano, Quiles, Chicharro i Buitrero al terme d'Argelita.

Tots ells estan equipats o semiequipats perquè puguis gaudir l'experiència i l'adrenalina que busques de la forma més segura i còmoda possible.

Temes:
Temas
Turisme actiu
Imagen
barranquismo
Show image